Ads 468x60px

Labels

duminică, 25 decembrie 2011

Craciun Fericit!

Dupa o saptamana de ploi si nori, Ziua de Craciun s-a dovedit a fi o zi superba de vara, cu soare puternic si fara nici un nor. Am profitat cat am putut de mult de ea.






















5 comentarii:

  1. in tot craciunu asta nu pricep din ce e facuta caciulita de mos, de o puteti purta pe vremea aia insorita. .. altfel, sincer, de nu imi vine sa vin si eu acolo sa fac a doua zi de craciun. imi place verdele crud all ierbii si culoarea mititeilor fripti. aaaaaaaaaaa da de unde aveti mici??? ca doar nu taie si aia ham ham de pe strazi ca la noi???

    RăspundețiȘtergere
  2. Mititei sunt facuti de Cristina,cu carnita de porc si miel.Caciula este destul de grosuta pentru caldura de afara,dar merita o si pe an sa o suporti.Iar pentru cristian,in zona in care am facut gratar era speciala pentru picnic.Toata lumea facea gratar.Oricum a fost o zi foarte speciala,am petrecut un Craciun cum nu visam.Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bre, nea' Razvane, mai tii minte pe Geo? Era nenea ala care facea baie tot cam in perioada asta, dar in Borcea, cand eram noi mai mici-mititei. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca este interesant sa faci plaja de Craciun si sa mananci mici in Australia.

    RăspundețiȘtergere